LIMBAJUL NONVERBAL LA KATE MIDDLETON, DUCESA DE CAMBRIDGE

LIMBAJUL NONVERBAL LA KATE MIDDLETON, DUCESA DE CAMBRIDGE

LIMBAJUL NONVERBAL LA KATE MIDDLETON, DUCESA DE CAMBRIDGE

Ce analizăm:

1! Poziţia braţelor şi a palmelor la KATE MIDDLETON şi la PRINŢUL WILLIAM;

KATE MIDDLETON DUCESA DE CAMBRIDGE adoptă frecvent o postură a bratelor cu degetele incrucişate în zona abdominală inferioară, fie ţine în palme poşeta poziţionată tot în această zonă.

Această postură a “fetiţei cuminte” care protejează simbolic zona sexuală a corpului ei, a femeii aruncate brusc într-un alt mediu social cu alte responsabilităţi, dificultăţi, presiuni, constrângeri etc. ne indică o KATE MIDDLETON care se simte inconfortabil, expusă şi care încearcă să se protejeze.


2! Particularităţile zonei umerilor (într-o singură fotografie marcajul este 3!);

Mulţi şi-au pus problema de ce EA şi PRINŢUL WILLIAM nu se ţin de mână în diferite conjuncturi sociale! Ar trebui analizat trecutul lui KATE, copilăria şi adolescenţa ei din punct de vedere al istoriei traumatice, a evenimentelor nefericite care au marcat-o şi care i-au deformat postura în zona umerilor. Ne referim aici la acele greutăţi care apar uneori în viaţă şi sunt “greu de purtat în spate“. Uneori “viaţa” poate “apăsa” pe umerii cuiva atât de tare încât spatele nu reuşeşte să să mai revină la poziţia normală. E şi o postură a spatelui ce apare la persoanele ce au suferit dezamăgiri dureroase din partea vieţii şi care de multe ori s-au considerat “înfrânte“.

Oare”înotând în valurile vieţii“, KATE MIDDLETON a ales acest mariaj din dragoste sau…pentru oportunitatea nesperată de a face parte din familia regală?

Acum ea trebuie să fie o fetiţă cuminte, ascultătoare şi să joace după regulile unei familii care a adoptat-o şi care face regulile jocului.

Problema se pune daca KATE a îmbrăţişat aceste situaţii noi de viaţă cu toată inima, fiind alaturi de barbatul iubit, sau a facut un compromis şi percepe totul ca pe o povară pe care şi-a asumat-o şi atunci această deformare a posturii în zona umerilor e mai recentă…dobândită în timpul mariajului.

Oare sunt fericiţi cei doi, oare au făcut această alegere din dragoste şi pentru că se iubeau?

Cea supranumită numită “prinţesa în aşteptare“…aştepta din dragoste? Aşa se manifestă în public un EL şi o EA ce au o relaţie intimă ce coboară în sfera sexuală din plan afectiv şi e îmbrăţişată din toată inima?

Concluzie:

O KATE MIDDLETON care simte nevoia de a-şi proteja zona intimă de parcă a fost rănită de prea multe ori şi din reflex o protejeze!

Sau…o KATE MIDDLETON aruncată într-o lume diferită de cea cu care e obişnuită şi care îi e străină şi nu prea prietenoasă!

O KATE MIDDLETON pe umerii căreia viaţa a apăsat de câteva ori…prea tare!

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

 

 

Concluzie:

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest