Exerciții fizice pentru un stil de viață sănătos - terapie online

Vă punem la dispoziție o gamă variată de programe de antrenament adaptate în funcție de capacitatea dumneavoastră de efort și de istoricul medical.

Exercițiile prezentate de noi sunt adaptate pentru a vă putea antrena fie acasă, fie la o sală de sport.

Beneficiile exercițiilor fizice:.

– Menţinere a sănătăţii şi atingere a longevităţii

– Sinteză a antioxidanţilor endogeni (SOD, Glutation, Catalază, Coenzima Q 10, DHEA etc.)

– Stimulare a “moleculelor de plăcere” cerebrale (endorfine, encefaline, dinorfine, serotonină, dopamină…) cu rol fundamental în buna funcționare a creierului, dar și în prevenția / combaterea TUTUROR bolilor psihice grave

– ­ creștere a HDL-Colesterolului şi scădere a colesterolului sangvin, desfundând vasele de sânge / menținându-le curate

–  scădere a tensiunii arteriale, fiind singurul factor care acţionează pe toate cele 4 mecanisme de bază care generează boala. Nici un medicament de sinteză NU poate face asta !

– Menţinere a echilibrului glicemic + de scădere a rezistenţei la insulină, prevenind / tratând diabetul zaharat. Mișcarea reprezintă UNUL DINTRE cei 3 MARI factori (alături de dieta vegetarian TOTALĂ și de normalizarea greutății corporale) care vindecă diabetul zaharat tip II și HTA. Mișcarea mai este numită ”insulina ne-injectabilă” a diabeticilor !!!

– Stimulare a producţiei hormonului de creştere la orice vârstă

Factor de fixare a Calciului în oasele ai căror muşchi sunt repetat antrenaţi !!! Dacă evităm să facem mişcare orice medicament am lua împotriva osteoporozei, eficienţa acestuia va fi minimă sau nulă ! MISCAREA este cel mai puternic fixator de Calciu cunoscut in oase, muschi, articulatii si creier !

     Mișcarea este și factor MAJOR anti-cancer, MULT mai importantă decât alimentația pentru o persoană cu cancer ! ORICE pacient cu cancer care NU (mai) vrea / poate să facă MIȘCARE eficientă, acea persoană va muri cu siguranță !

    Studii recente arată că ciclismul scade riscul de cancer cu 45% !!! => bicicleta de cameră este indispensabilă oricui vrea să fie sănătos !!!

     O bună toleranță la efort reprezintă și un factor MAJOR de sănătate și longevitate. Chiar dacă o persoană este supraponderală sau chiar obeză, având un procent de grăsime peste cel normal, dacă această persoană are o bună toleranță la efort + face mișcare zilnic și intens, mișcarea îi va asigura acestei persoane o protecție cardiovasculară și anti-diabetică excepțională.

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest