Insulele Capului Verde - un paradis al vindecării

Începând cu anul 2022 vom organiza tabere de vară cu durata de 3 săptămâni în arhipelagul de insule ce formează Republica Capului Verde. Condițiile climatice speciale din aceste insule permit exersarea în condiții ideale a unei game largi de tehnici și exerciții de vindecare a bolilor psihice și fizice, eliminarea stresului și a oboselii cronice. Scopul principal al acestor tabere este transformarea rapidă a stilului de viață și dobândirea unui corp și a unui psihic sănătos și echilibrat.

Tabara vindecare Cabo Verde

Pe tot parcursul celor 3 săptămâni alimentația va fi una 100% bazată pe alimente naturale, neprocesate, ceea ce va aduce aport în plus demersului nostru terapeutic de a ne vindeca corpul și psihicul.

Tabara vindecare Cabo Verde 1

 Viața în aceste insule este una extrem de ieftină, naturală și relaxantă, iar localnicii sunt prietenoși cu străinii ce le vizitează insulele.

Climatul uscat al zonei și temperaturile medii cuprinse între 25-35 de grade fac ca aceste insule să fie ideale pentru practicarea tehnicilor de respirație. Din aceste motive o mare parte din exercițiile ce vor fi efectuate zilnic în tabără au ca scop reeducarea respiratorie și însușirea și exersarea unei game largi de tipuri de respirație cu efecte profund vindecătoare.

Tabara vindecare Cabo Verde 2

Clima uscată și caldă este propice în special pentru vindecarea afecțiunilor sistemului respirator (recuperare foarte bună după trecerea prin boli respiratorii), locomotor (reumatism, artroză etc.), creșterea imunității, eliberarea de stres, vindecarea depresiei, anxietății și a altor dezechilibre psihice.

Tabara vindecare Cabo Verde 4

Pe parcursul celor 3 săptămâni vom avea o alimentație sănătoasă și vom efectua exerciții terapeutice la răsărit și la apus.  În acest sens cadrul natural al insulelor ne oferă atât plaje spectaculoase cu nisip alb și negru, cât și peisaje de munte cu o vegetație luxuriantă. Exercițiile terapeutice au un impact mult mai puternic asupra sănătății atunci când sunt efectuate pe malul oceanului, dar și la munte.

În aceste insule exotice timpul parcă s-a oprit în loc, localnicii au un stil de viață foarte relaxat și plin de pozitivitate. Aici ne vom elibera cu ușurință de tot stresul acumulat datorită stilului de viață occidental, vom intra in comuniune cu natura și vom adopta un stil de viață simplu și sănătos.

Tabara vindecare Cabo Verde 5

 

Vom începe să publicăm pe site mai multe detalii despre tabere începând cu luna aprilie.

Pentru mai multe detalii ne puteți scrie pe adresa de email: mmmoisoiu@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag alături de noi în această călătorie de 3 săptămâni în care ne vom redobândi sănătatea și vom învăța să avem un stil de viață sănătos!

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest