Limbajul nonverbal în afaceri – Jeff Bezos
SANTA MONICA, CA - SEPTEMBER 6: Amazon CEO Jeff Bezos unveils new Kindle reading devices at a press conference on September 6, 2012 in Santa Monica, California. Amazon unveiled the Kindle Paperwhite and the Kindle Fire HD in 7 and 8.9-inch sizes. (Photo by David McNew/Getty Images)

Limbajul nonverbal în afaceri – Jeff Bezos

Limbajul nonverbal în afaceri – Jeff Bezos

În fotografia de mai sus, Jeff Bezos își înclină capul lateral dreapta și ne transmite nonverbal “Eu și platforma Amazon suntem aici pentru voi și în slujba voastră!” Brațele deschise ale lui Jeff scot în evidență faptul că acesta se consideră un privilegiat exclusivist, un bărbat remarcabil, un binefăcător al societății “Vă îmbrățișez de pe poziția mea privilegiată și vă arăt bunăvoință, înțelegere și deschidere!

 

 

Supradimensionarea ochiului stâng al lui Jeff Bezos ne scoate în evidență faptul că este o persoană cu trăiri emoționale puternice, ce trăiește viața din plin. Jeff Bezos – un bărbat sentimental ce se lasă putrat uneori de emoții și trăiri în detrimentul rațiunii?

Postura gâtului lui Jeff scoate în evidență faptul că acesta se poate ridica din orice cădere și ne prezintă un prim plan al lui Jeff Bezos – luptătorul, un CEO puternic, necruțător și calculat atunci când situația o impune! Se pare ca viața pe Wall Street și-a pus indiscutabil amprenta asupra lui Jeff!

Jef Bezos fondator și CEO la trustul Amazon este conștient de nivelul pe care a ajuns în plan financiar și ne transmite că intenționează să lupte în continuare!

 

Cumpără pachetul de învățare a limbajului nonverbal

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel. 0753937223

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest