Limbajul nonverbal în cuplu – Jeff și MacKenzie Bezos

Limbajul nonverbal în cuplu – Jeff și MacKenzie Bezos

Limbajul nonverbal – Jeff și MacKenzie Bezos

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Jeff Bezos și soția acestuia, MacKenzie Bezos ne transmit că formează un cuplu în care amândoi acționează armonios și se completează unul pe celălalt, atât în plan sentimental, cât și în ceea ce privește coordonarea comportamentală. Piciorul LUI drept și piciorul EI stâng ne arată că aceștia pot acționa ca și cum ar fi o singură persoană (vârfurile picioarelor sugerează existența unui punct de întâlnire simbolic).

Mâna EI stângă poziționată pe șold scoate în evidență faptul că MacKenzie este mândră să fie lângă un astfel de bărbat pe care îl respectă și care o pune în evidență ca femeie.

Jeff Bezos este de asemenea mândru de prezența soției lui, de modul în care feminitatea acesteia îl pune în evidență.

Totuși MacKenzie este mai implicată sentimental decât Jeff. EA este oferă mai mult și această dăruire îi aduce o stare de bucurie! Jeff este stâlpul ce oferă echilibru, susținere și protecție acestui cuplu! (poziționarea mâinii lui stângi și verticalitatea posturii acestuia, simetria ei scot în evidență aceste aspecte).

Jeff și MacKenzie Bezos ne transmit în această fotografie că un trecut plin de momente frumoase și iubire sunt pietrele de temelie ale unui cuplu solid și armonios.

Cumpără pachetul de învățare a limbajului nonverbal

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest