LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU LA SHAKIRA & GERARD PIQUÉ
LA CANTANTE SHAKIRA Y EL FUTBOLISTA GERARD PIQUE DURANTE LA PRESENTACION DEL LIBRO "DOS VIDAS" 17/11/2011 BARCELONA

LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU LA SHAKIRA & GERARD PIQUÉ

LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU LA SHAKIRA & GERARD PIQUÉ – CUM POATE FI CUCERITĂ SHAKIRA!

În prima fotografie:

La lansarea de carte “DOS VIDAS” – BARCELONA, SHAKIRA are piciorul drept este suprapus peste cel stâng, adică …”Dragule, nu sunt foarte interesată de abordarea ta şi de ceea ce spui!“.

Este posibil ca cei doi să fi avut înainte de eveniment o discuţie în contradictoriu şi GERARD PIQUÉ încearcă acum să “dreagă” lucrurile!

Strategia prin care GERARD PIQUÉ reuşeşte să o recucerească este următoarea:

1. Are o abordare dominantă în voce, mesaj verbal şi în atitudine (mâna LUI stângă o cuprinde pe a EI ca şi cum ai ţine un baston, o posesiune)!

Iar în a doua fotografie:

2. Îi permite EI să preia atitudinea dominantă (mâna EI dreaptă este deasupra mâinii LUI stângi)!

3. O sărută şi automat picioarele EI îşi schimbă poziţia, coapsa ei stângă se suprapune acum peste cea dreaptă…”Dragule, eşti un dulce şi te iubesc!

Concluzie:

Fiecare om, bărbat sau femeie poate fi abordat, cucerit şi recucerit cu succes dacă îi descifrăm propria CHEIE AFECTIVĂ!

La SHAKIRA succesiunea de elemente ce formează această CHEIE AFECTIVĂ este…EL domină, mesaj verbal masculin prin care îi captează EI atenţia, strângere de mână cu mâna LUI suprapusă peste a EI!

Apoi, EL îi permite EI să domine (mâna EI este acum peste a LUI)…EL o sărută, EA se deschide afectiv şi posibila stare conflictuală dispare!

SHAKIRA pentru a se deschide afectiv are nevoie să fie dominată la început pentru a i se capta atenţia! Masculinitatea bine manifestată a bărbatului este primul pas!

Pentru a se abandona şi a se deschide afectiv EA are nevoie să preia conducerea în plan subconştient! Probabil că de multe ori în trecut când a spus…”DA“, a făcut-o doar atunci cândaşii erau în mâna EI“!

ATENŢIE!

Este foarte important să aflăm această CHEIE AFECTIVĂ a partenerului nostru! Iubirea vindecă orice când canalele de comunicare la EA şi la EL sunt în armonie!

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest