LIMBAJUL NONVERBAL ÎN “SCENT OF A WOMAN”…GABRIELLE ANWAR (VII)

LIMBAJUL NONVERBAL ÎN “SCENT OF A WOMAN”…GABRIELLE ANWAR (VII)

LIMBAJUL NONVERBAL ÎN “SCENT OF A WOMAN”…GABRIELLE ANWAR (VII)

DONNA (GABRIELLE ANWAR) ce se simte liberă, neîngrădită de reguli şi formalităţi!

O femeie care sub impactul replicilor neobişnuit de directe ale lui FRANK SLADE (AL PACINO) este provocată să scoată la suprafaţă trăiri şi comportamente de ce cele mai multe ori nepermise de normele sociale!

Braţul EI drept poziţionat pe spătarul scaunului ne arată, atât o stare de destindere în plan emoţional, cât şi o tendinţă interioară de a-şi creşte stima de sine! O femeie puţin nesigură pe EA, care simte nevoia de a se “sprijini” pe ceva pentru a face faţă replicilor experimentatului FRANK SLADE (AL PACINO).

Această poziţionare a braţului ne arată şi că în plan subconştient DONNA (GABRIELLE ANWAR) are nevoie de mai mult spaţiu în care să se manifeste şi care să arate celorlalţi că…”Nu sunt o neştiutoare, chiar dacă sunt mai tânără şi fără experienţă!“.

Poate că aşa a reuşit FRANK SLADE (AL PACINO) să o facă să accepte provocarea şi să se ridice de la masă pentru a merge pe ringul de dans alături de EL.

FRANK SLADE (AL PACINO) a atins acea coardă sensibilă a adolescentei care se visează deja femeie, a provocat-o şi orgoliul ei feminin…s-a dovedit un “călcâi al lui Achile” pentru EA!

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest