LIMBAJUL NONVERBAL LA ION ŢIRIAC (III)

LIMBAJUL NONVERBAL LA ION ŢIRIAC (III)

LIMBAJUL NONVERBAL LA ION ŢIRIAC (III) – STILUL DEFENSIV

Ce analizăm:

1! Încrucişarea degetelor la ION ŢIRIAC

ION ŢIRIAC a abordat o postură defensivă a mâinilor! EL este mai puţin încrezător, pentru câteva momente nu mai stăpâneşte situaţia şi simte nevoia să se apere verbal!

Degetele încrucişate ne vorbesc despre faptul că EL vrea să colaboreze sau acum poate fi deschis spre dialog de către un interlocutor abil!

O creştere uşoară a agresivităţii, un pas înapoi pentru a analiza situaţia, pentru a se regrupa şi apoi a ieşi iarăşi la atac!

Totuşi degetele mari orientate spre în sus ne transmit că omul de afaceri omul de afaceri ION ŢIRIAC nu îşi pierde uşor încrederea în sine!

2! Postura trunchiului la ION ŢIRIAC

ION ŢIRIAC a aplecat spatele spre în faţă şi a lăsat uşor capul între umeri! Alte indicii ale abordării unei stări defensive! “Intru puţin în carapacea mea!

Concluzii:

La fel ca într-un meci de box, ION ŢIRIACa încasat” o lovitură şi “a bătut” în retragere…pentru câteva momente! Încrederea în sine este încă “în picioare” şi EL este dispus să coopereze!

Aceasta este una dintre posturile în care trebuie adus ION ŢIRIAC înainte să i se facă o propunere de afaceri! Din acest punct poate fi adus mai uşor într-o ipostază în care partenerul de afaceri să aibă cât mai multe şanse pentru a încheia un acord avantajos!

 

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest