LIMBAJUL NONVERBAL LA JAY Z ŞI BEYONCE

LIMBAJUL NONVERBAL LA JAY Z ŞI BEYONCE

LIMBAJUL NONVERBAL LA JAY Z ŞI BEYONCE – INDIFERENŢĂ ÎN CUPLU

Ce analizăm:

1!-2! poziţia picoarelor la EL;

Ambele picioare sunt poziţionate spre înainte şi coapsele sunt paralele. JAY Z este preocupat de comunicarea pe telefon, fiind absorbit cu totul de această activitate! Direcţia picioarelor LUI ne arată clar faptul că este total lipsit de interes faţă de BEYONCE.

3! poziţia picioarelor la EA;

Coapsa dreaptă aşezată peste cea stângă ne indică faptul că interesul acesteia este şi el direcţionat spre stânga. Vorbim aici de aspectul afectiv. BEYONCE dezaprobă faptul că JAY Z nu îi dă atenţie şi picioarele EI ne vorbesc despre acest lucru.

4! poziţia mâinilor la EL – 6! poziţia corpului la EL;

Atât coatele LUI poziţionate aproape de genunchi, cât şi faptul că trunchiul acestuia este orientat spre înainte, ne sugerează faptul că JAY Z a simţit nevoia de a se depărta de BEYONCE, de linia trunchiului EI, respectiv de spătarul scaunului.

JAY Z nu vrea să împartă cu BEYONCE starea de intimitate a conversaţiei virtuale.

5! poziţia mâinilor la EA;

Braţele EI sunt încrucişate în dreptul abdomenului! Probabil percepe inconştient atitudinea indiferentă a lui JAY Z ca fiind jignire pentru EA şi simte nevoia să se închidă în faţa acesteia în plan emoţional.

7! poziţia capului la EL;

Capul urmează poziţionarea spre în faţă a trunchiului. JAY Z simte nevoia de a se deconecta total de realitatea înconjurătoare pentru a se focaliza asupra conversaţiei virtuale.

8! poziţia corpului la EA;

BEYONCEtrage cu ochiul” din plan secund spre conversaţia lui JAY Z. Atitudinea EI este una dezaprobatoare. Se simte neglijată şi jignită de atitudinea lui JAY Z.

Concluzie:

JAY Z…”Am nevoie de puţină intimitate pentru această conversaţie!

BEYONCE…”Mă simt neglijată şi jignită de atitudinea ta! Am venit împreună la acest meci dintre BROOKLYN NETS şi HUSTON ROCKET!

 

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest