LIMBAJUL NONVERBAL LA PEPE ŞI RALUCA

LIMBAJUL NONVERBAL LA PEPE ŞI RALUCA

LIMBAJUL NONVERBAL LA PEPE ŞI RALUCA

Ce analizăm:

1! poziţia mâinii stângi şi a bazinului la EL;

Mâna LUI stângă este lăsată liber în jos pentru a scoate în evidenţă o stare de masculinitate în raport cu EA, pe care doreşte să o evidenţieze. Acest aspect este întărit şi de deplasarea spre în faţă a bazinului LUI. Sexualitatea EI îl controlează şi îl face să se deplaseze probabil şi în viaţa de zi cu zi aşa cum vrea EA. Ceva de genul…”Uitaţi-vă ce mascul sunt! Sunt un tip tare! E suficient să vă daţi seama doar privind-o pe EA!

2! poziţia mâinii drepte la EA – 4! poziţia umărului drept la EA;

Poziţii ale mâinii şi umărului menită să scoată în evidenţă erotismul părţii superioare a corpului EI în raport cu EL. “Arăt faptul că deţin ceea ce îmi doresc şi că acest lucru se întâmplă datorită sexualităţii MELE! Vă arăt că sunt a LUI!

Această tragere spre înapoi a umărului drept este o “muncă” în plus a EI cu scopul de a pune în evidenţă cam forţat  zona pieptului!

3! poziţia bazinului la EA şi poziţia mâinii drepte la EL – 5! poziţia abdomenului la EA;

Poziţia bazinului spre înapoi şi a abdomenului spre înainte creează o combinaţie menită să sublinieze şi să potenţeze mesajul EI sexual!

Mâna LUI dreaptă îi cuprinde talia şi ne transmite că sexualitatea ei…îl stârneşte şi îl face să o vrea! EL ne arată că EA este “femeia lui“!

6! poziţia mâinii stângi la EA;

EA foloseşte mâna stângă pentru transmite la toţi privitorii faptul că sexual îl domină şi îl manipulează!

Dublu contact tactil: palma dreaptă pe abdomen şi palma stângă pe umăr ne induc clar acest mesaj de control şi dominare.

7! poziţia capului la EA;

O tendinţă de a menţine o verticalitate a gâtului, concomintent cu poziţionarea bărbiei spre în jos.

Este ca şi cum ar spune: “Uitaţi-vă ce balet fac aici doar pentru a vă face să înţelegeţi că sunt sexuală şi că EL e controlat de mine!

8! poziţia capului la EL;

Capul este uşor aplecat spre în faţă. Cei doi se sincronizează la nivelul mişcărilor  ale capului.

Putem spune că EL confirmă în plan subconştient mesajele transmise de EA şi îi acceptă modul de afirmare a sexualităţii!

Concluzie:

Un cuplu bazat pe atracţie şi sexualitate. Un bărbat care crede că controlează ceea ce deţine! O femeie care foloseşte orice pentru a obţine ceea ce îşi doreşte!

 

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

 

 

 

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest