LIMBAJUL NONVERBAL LA REGINA LETIZIA ŞI REGELE FELIPE –  CARMEN ŞI KLAUS WERNER YOHANNIS
13-07-2015 Madrid Queen Letizia and King Felipe with President of Romania Klaus Werner Iohannis and his wife Carmen Iohannis attend a lunch at Palacio Real in Madrid.No Spain? PPE/ThortonCredit: PPE/face to face- No Rights for Netherlands - - No Spain! -

LIMBAJUL NONVERBAL LA REGINA LETIZIA ŞI REGELE FELIPE – CARMEN ŞI KLAUS WERNER YOHANNIS

LIMBAJUL NONVERBAL LA REGINA LETIZIA ŞI REGELE FELIPE –  CARMEN ŞI KLAUS WERNER YOHANNIS

Ce analizăm:

1! Poziţia capului la CARMEN YOHANNIS;

Capul lui CARMEN YOHANNIS este orientat spre lateral drepta fiind deconectată pentru câteva secunde de la evenimentul la care participă. Privirea este orientată lateral dreapta.

Am putea spune că a văzut ceva ce i-a stârnit interesul şi în plan mental îşi imaginează o secvenţă plăcută de natură auditivă (o voce, o melodie etc.);

Îşi permite o reverie scurtă, de câteva secunde, de natură auditivă care se vede că îi face plăcere ceea ce îşi imaginează!

Ar fi interesant de analizat cât reuşeşte CARMEN YOHANNIS  să rămână focalizată la ceea ce se întâmplă în cadrul evenimentelor la care participă!

2! Poziţia braţului drept la CARMEN YOHANNIS;

Braţul drept este relaxat parţial. Identificăm totuşi o indoire a degetelor mâinii ceea ce ne indică un anumit grad de stres la CARMEN YOHANNIS.

3! Poziţia braţului drept la KLAUS WERNER YOHANNIS – 4! Poziţia capului la KLAUS WERNER YOHANNIS;

Braţul drept este tensionat, indicând o atitudine interioară de genul “Pieptul înaine şi capul sus!“.

PREŞEDINTELE ROMANIEI este străbătut de o undă de mândrie şi este mulţumit de el şi de modul în care se comportă în compania REGELUI şi a REGINEI SPANIEI. Vrea şi să impună respect şi să emane o oarecare fermitate interioară! (a se analiza poziţia maxilarului şi gradul de încordare existent în acea zonă şi axa braţe – piept – maxilar).

5! Poziţia braţului drept la REGELE FELIPE AL SPANIEI;

Braţul drept al REGELUI SPANIEI este la prima vedere relaxat, însă este indicat să analizăm şi palma aproape închisă în pumn!

6! Poziţia capului la REGELE FELIPE AL SPANIEI;

Poziţia capului, care este uşor înclinat spre dreapta, ne indică faptul că REGELE FELIPE trăieşte o stare interioară de bunăvoinţă şi mulţumire!

Este ca un diriginte al carui copii au o prestaţie bună la o festivitate scolară!

7! Poziţia braţului drept, 8! Poziţia capului şi 9! Poziţia braţului stâng la REGINA LETIZIA A SPANIEI;

Identificăm o postură relaxată a braţului drept. Atât EA cât şi REGELE FELIPE se simt pe “propriul teren” şi încearcă un sentiment de mândrie. Consideră că ceea ce le este prezentat oaspeţilor din ROMANIA este de calitate şi imaginea SPANIEI este bine reprezentată!

 

Postura capului REGINEI SPANIEI ne transmite faptul că încearcă un puternic sentiment de mândrie, patriotism şi bucurie!

În ceea ce priveşte braţul stâng observăm aproximativ acelaşi grad de încordare – relaxare ca la braţul drept, diferenţa fiind dată de faptul că acesta trebuie să susţină şi poşeta.

Concluzie:

KLAUS WERNER YOHANNIS este impresionat de primirea făcută de REGELE şi REGINA SPANIEI şi scoate pieptul puţin în faţă, fruntea sus…”Sunt mândru că sunt într-o asemenea companie şi încerc să fac o impresie cât mai bună!“.

CARMEN YOHANNIS visează câteva secunde la ceva plăcut…de natură auditivă şi îşi imaginează poate că …este în altă parte!

REGELE FELIPE transmite o stare de bunăvoinţă şi cei din anturajul său, organizatorii evenimentului răsuflă uşuraţi! …”Şeful e mulţumit de noi!

REGINA PATRIZIA este cea mai impresionată de ceea ce vede şi aude la acest eveniment!

Două GAZDE mulţumite şi satisfăcute. Doar un OASPETE cu adevărat impresionat şi prezent!

 

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

 

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest