Programul de terapie online „Near you online”

Programul nostru de terapie online „Near you online” abordează o concepție diferită față de toate celelalte servicii terapeutice prezente pe piață.

Cred că ați mai auzit de multe ori aceste cuvinte: „Servicii unice”, „Ce vă oferim noi nu mai oferă nimeni”. Haideți să vedem dacă suntem și noi niște păcălici care încearcă să vă bage pe gât un serviciu bine ambalat pentru profit sau nu!

Ce ne face diferiți?

Am studiat de peste 15 ani diverse oferte terapeutice online din diferite colțuri ale lumii și am găsit multe aspecte de valoare, dar și multe inconveniente. Ne-am pus întrebarea „Se poate mai mult de atât? Poate cineva să ofere mai multă calitate?”. Aceste întrebări ne-au venit în minte în primul rând deoarece o parte din oferta terapeutică studiată era și este de foarte bună calitate, însă în mare parte abordările sunt mai mult sau mai puțin unidirecționale – terapeuți care erau axați pe câteva tehnici sau metode terapeutice de valoare, „lipiți” de anumite școli terapeutice curente și atât.

Răspunsul la întrebarea noastră a venit destul de repede deoarece este evident că această abordare a terapiei moderne este total diferită de principiile terapeutice din vechime care, total invers, considerau că o vindecare reală apare doar atunci când ființa umană ia contact cu un model terapeutic ce are o abordare plenară, completă fizică, emoțională, mintală, comportamentală și spirituală. Facem aici referire la giganți ai medicinei precum Sun Simiao, Bian Que, Li Shizen, Hua Tuo (detalii aici).

Marea majoritate a acestor somități medicale s-au apropiat de 100 de ani sau au depășit această vârstă într-o perfectă stare de sănătate și cu o condiție fizică excelentă.

Mai mult, am avut pretenția, justificată din punctul nostru de vedere, ca terapeuții să încerce permanent să fie modele de sănătate și stil de viață sănătos. Nu în ultimul rând, am considerat important ca nivelul condiției lor fizice și practica lor zilnică personală să fie reale și un exemplu pentru oricine. Cum poți să înveți pe alții despre sănătate când tu nu ai grijă de a ta? Cum poți să predai anumite exerciții și tehnici când tu nu le practici zilnic la un nivel înalt? Se poate? Bineînțeles ca nu!

Un alt aspect ce ni s-a părut important a fost cel legat de faptul că totuși, într-o oarecare măsură, sunt promovate și exerciții, metode, tehnici terapeutice care, cu toate că nu sunt eficiente, sunt agreate deoarece li se face multă reclamă și aduc mulți bani unor grupuri mari de oameni. Aceștia au creat mecanisme de genul, cursurilor de pregătire pe nivele, atestate, titluri onorifice, specializări, toate menite să construiască anumite piramide ale profitului, mai mare pentru cei din vârf și mai mic pentru cei de la baza piramidei. Bineînțeles, toate acestea în detrimentul beneficiarilor acestor servicii.

Cea mai mare problemă identificată a fost însă legată de faptul că la majoritatea celor studiați rezultatele terapeutice veneau într-un timp lung și erau temporare, pacienții nu erau ghidați spre transformări reale care să le schimbe stilul de viață și nu erau învățați tehnici eficiente pe care să le folosească în programul terapeutic personal. În multe cazuri nu erau încurajați spre așa ceva sau chiar nici nu se aduceau în discuție aceste aspecte atât de importante din punctul nostru de vedere.

Un alt aspect important pentru noi, și de care vă spunem cu sinceritate că ne-am lovit și noi în studiul nostru, a fost legat de aspectul financiar. O mulțime de cursuri, seminarii unde informațiile erau date incomplet, pe etape, abil conturate în așa fel încât să plătești sume mari de bani, să fii prins în caruselul gradelor și specializărilor. Vă spunem ce am descoperit noi în această privință: tot ceea ce este cu adevărat de valoare în plan terapeutic, este simplu, aduce repede rezultate pozitive în mod natural și nu costă mult!

Tot ceea ce v-am prezentat până aici a dus la apariția dorinței noastre de a crea un program terapeutic accesibil tuturor vârstelor, care să dea o șansă oamenilor la o vindecare și o transformare reală, plenară și de durată, care să ofere tehnici și procedee terapeutice valoroase tuturor, în orice colț al lumii s-ar afla.

Pentru noi este important să nu exersați singuri, ci să invitați acasă, alături de dumneavoastră, și membri ai  familiei, prieteni. Procedând astfel ei pot beneficia gratuit de serviciile noastre și dumneavoastră ați făcut un bine altora.

Ceea ce vă oferim este un program terapeutic lunar de lungă durată care conține două sesiuni terapeutice practice și un material video explicativ pe săptămână.

Prețul de acces la program pentru Romania este de 200 lei pe lună pentru adulții salariați, iar pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri de 100 de lei pe lună, cu mențiunea că primele 2 ședințe sunt gratuite. Considerăm acest tarif accesibil pentru toată lumea. 

În cadrul sesiunilor terapeutice practice participanții vor efectua la domiciliu diverse exerciții și tehnici terapeutice luând ca exemplu materialul video ce este postat pe site-ul www.mihaimoisoiu.ro, material la care au acces cu ajutorul unei parole ce o primesc înainte de începerea sesiunii. Materialul video explicativ săptămânal are rolul de a vă ajuta să înțelegeți și să vă însușiți corect modul de practicare al exercițiilor, cât și diverse informații legate de domeniile abordate ce sunt prezentate de noi mai jos (în 11 din cele 12 rubrici).

Persoanele ce doresc lămuriri suplimentare pot să ne scrie pe adresa de e-mail mmmoisoiu@gmail.com.

În curând programul nostru va fi disponibil și în limba engleză.

Doar participanții la programul nostru au acces la persoanele înscrise în programul nostru terapeutic online „NearYou Online” vor putea viziona periodic sesiuni terapeutice realizate pe plajele sălbatice din Grecia – insulele Corfu, Paxos, Antipaxos și Kefalonia, deoarece ele au rolul de aprofundare și perfecționare a exercițiilor și tehnicilor învățate online, de consolidare a beneficiilor, de accelerare a procesului de vindecare.

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest