Seminar de dezvoltare personală „Vindecarea prin iubire”, 25 iulie, Constanța

Seminar de dezvoltare personală „Vindecarea prin iubire”, 25 iulie, Constanța

De-a lungul vieții ne-am programat zilnic prin gânduri negative, emoții distructive și comportamente disfuncționale. Viața ne-a purtat prin tot felul de experiențe, unele nu tocmai plăcute și modul în care mintea și inima noastră au reacționat în acele circumstanțe nu a fost mereu unul care să ne ridice deasupra acelui nivel – transformați pozitiv și cu o nouă viziune creatoare, superioară asupra vieții.

De multe ori sistemul limbic, creierul nostru primitiv, a preluat controlul asupra gândurilor și emoțiilor noastre în momentele de impas (traume, pierderi, despărțiri, eșecuri profesionale, perioade tensionate din viață etc.) și atunci am reacționat instinctiv din perspectiva „Luptă sau fugi!”: ne-am simțit singuri, hăituiți, speriați, părăsiți de Dumnezeu și prinși într-o serie de circumstanțe de viață fără ieșire.

Poate am încercat din răsputeri să ne motivăm spunându-ne că avem resursele interioare necesare ieșirii din orice problemă, că suntem puternici și vom depăși perioada de criză prin care trecem, însă nu am știut că emisferele noastre cerebrale sunt formate din diferite arii corticale și atunci când dorim să ne programăm mental pozitiv trebuie să folosim cuvinte care să activeze simultan toate aceste zone ale creierului.

Datorită stresului, respirația noastră a fost una superficială, realizată preponderent din partea superioară a toracelui, menținând un abdomen tensionat. Gestica noastră, fluiditatea mișcărilor au devenit rigide permițând gândurilor negative să direcționeze și să reverse toxicitatea emoțională la nivel de țesut care le-au absorbit și stocat în profunzime.

Poate am avut cunoștințele necesare și am pornit la drum cu încredere obținând rezultate îmbucurătoare, însă nu am avut un plan terapeutic zilnic pe care să îl menținem cu perseverență timp de minim 90 de zile și atunci rezultatele au fost fie slabe, fie de scurtă durată, iar dezamăgirea, zădărnicia au prins rădăcini din ce în ce mai adânci.

Este ușor când ni se spune că trebuie să îi iertăm pe cei care ne-au adus suferință și neplăceri în viață, să ne iertăm pentru toate eșecurile, deciziile eronate și pașii înapoi făcuți în viață. Mai dificil este când trebuie să ajungem să trăimrelațiile de prietenie, profesionale.

Ea ne izolează în plan social și ne face vulnerabili lipsindu-ne treptat de rețeaua de suport necesară unei vieți armonioase în societate – familie, prieteni, colegi. Vom sesiza că atragem în viața noastră persoane și situații de viață negative și intrăm din ce în ce mai ușor în relații toxice din care scăpăm cu greu și pe care de multe ori le tot reluăm iar și iar sub o altă formă. din toată inima această stare a iertării pentru ca ea să manifeste un efect profund de vindecare a noastră. Neiertarea nu ne distruge doar pe noi, ci și relațiile de iubire din familie, 

Când nu iertăm din toată inima, ne deschidem poarta sufletului spre negativități, temeri, frustrări, mânie, reproșuri, ură etc. Neiertarea și lipsa iubirii se vor localiza și vor fi absorbite la nivelul inimii; mânia în ficat și a vezică biliară; frica în rinichi; melancolia la nivelul plămânilor etc. și vor declanșa în timp pe lângă tulburările psihoemoționale de care am vorbit și afecțiuni somatice care treptat se vor croniciza. În această poveste cu caracter traumatic ne putem regăsi mai mult sau mai puțin majoritatea dintre noi.

Ea însă poate fi schimbată, rescrisă în culorile iertării, iubirii, armoniei, echilibrului și fericirii.

Este important, vital aș putea spune, să știm exact cum să acționăm și să avem „instrumentele terapeutice” potrivite pentru a ne transforma stilul de viață.

Seminar de dezvoltare personală „Vindecarea prin iubire”, 25 iulie, Constanța vă oferă informațiile și tehnicile de bază necesare transformării dumneavoastră la nivel mental, emoțional și comportamental. De asemenea, ne propunem să demolăm anumite concepții terapeutice false pe care mulți dintre noi le avem din diferite surse și care ne blochează și ne împiedică să obținem rezultate bune și de durată în transformarea noastră.

Ceea ce vă prezentăm în cadrul seminarului sunt informații clare și concise despre cum trebuie să acționăm asupra noastră atunci când dorim să declanșăm un proces de vindecare durabilă pe toate planurile. Din acest moment vom ști cu exactitate ce trebuie să utilizăm în plan terapeutic, când, cum și cât pentru a ne transforma pozitiv și durabil întreaga viață.

Tehnicile și exercițiile oferite pe parcursul acestor ore sunt eficiente și declanșează efecte puternice în plan terapeutic. Ele vor fi incluse într-un program terapeutic de 90 de zile care este explicat pas cu pas până la deplina lui însușire.

Tehnicile și exercițiile predate vor fi puse la dispoziția participanților în format audio și video pentru a oferi un ajutor real în menținerea unei practici corecte a lor. Mai mult de atât, ele vor fi personalizate pentru fiecare participant în parte.

Vă așteptăm cu drag în cadrul seminarului pentru a ne vindeca împreună mintea, inima, pentru a ne ancora cât mai profund în clipa prezentă și a ne deschide noi porți spre un viitor plin de iertare, iubire, fericire și armonie!

                                                                                                                                                   Psiholog Mihai Moisoiu

Conținutul seminarului:

 • De ce nu reușim să obținem transformări de durată în plan mental și emoțional;
 • Cum să îi vorbim creierului nostru pentru a ne vindeca mintea și inima;
 • Luptă sau fugi!” sau „Relaxează-te și digeră!”  – sistemul nervos autonom, dușman sau aliat în vindecare;
 • Primul nivel în învățarea respirației corecte – ABC-ul vindecării;
 • Conștientizarea clipei prezente – respirația conștientă;
 • Cum să ne folosim fiecare moment al zilei pentru a ne vindeca emoțional și mental;
 • 3 tehnici de respirație cu ajutorul cărora ne putem schimba viața;
 • 5 tehnici  de vindecare emoțională indispensabile în cuplu;
 • Exercițiul celor 7 generații” – O modalitate unică de a ne transforma prin iertare, iubire și acceptare! 
 • Exercițiul Cascada” – 30 de minute de relaxare și purificare a subconștientului;
 • Planul de lucru pentru 90 de zile – Cheia succesului! 

 

Programul de lucru:

Miercuri, 25 iulie, ora 18.00 – 4 ore de teorie și exerciții practice în sala de conferințe a hotelului Megalos Constanța.

Joi, 26 iulie, ora 8.00 – 1 oră de exerciții practice pe plajă (aprofundare).

Vineri, 27 iulie, ora 8.00 – 1 oră de exerciții practice pe plajă (aprofundare).

Sala de conferințe Hotel Megalos Constanța

O parte din exercițiile și tehnicile ce vor fi practicate la seminarul de dezvoltare personală „Vindecarea prin iubire”, 25 iulie, Constanța sunt prezentate în cartea „Gândire pozitivă, tehnici de eliberare emoțională, vindecarea inimii” – autor Mihai Moisoiu.

 

 

Pentru a primi gratuit materiale și informații vă puteți înscrie pe facebook în grupul „Seminar Constanța 2018”.

 

Taxa de participare: 150 lei

 

Înscrieri la telefon 0753937223

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest