Stomac 36, Zu San Li

Localizare

Punctul Stomac 36 este localizat la 4 degete sub rotula genunchiului. Pentru a-l găsi, acoperiți-vă genunchiul – cel drept cu palma dreaptă, cel stâng cu mâna stângă. El este situat la sfârșitul degetului mic de la mână, sub forma unei adâncituri între oase, așa cum este prezentat în figura de mai jos.

La seminariile noastre recomandăm încălzirea punctului ST 36 cu ajutorul unei moxe Hoist. Considerăm această abordare ca fiind cea mai eficientă și mai utilă pentru persoanele care doresc să-și crească vitalitatea după vârsta de 30 de ani. Utilizarea moxei Hoist vine în completarea abordării terapeutice prin presopunctură aplicată pe punct de 3 ori pe zi. Vă recomandăm să nu apropiați prea mult moxa fierbinte deoarece există pericolul de iritare a pielii. Este necesar doar să încălzim o suprafață circulară cu diametrul de 2 cm acolo unde se află punctul ST 36. Timpul de încălzire poate să fie pe fiecare picior de 2-3 minute sau chiar mai mult. Important este să simțim cum zona se înfierbântă și când am realizat acest lucru să ne oprim. Timpul recomandat pentru terapie este între 7 și 9 dimineața. Moxele Hoist le puteți achiziționa de pe Internet. Succes!

qigong medical psihologie energetica tabere Zhu Sha Zhang Nei Jin Cele 13 forme Huashan mihai moisoiu psiholog suceava falticeni brasov cabinet de psihologie

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest
×