Terapie prin elemente de tip EMDR și qigong medical

Terapie de nivel avansat prin care se procesează traumele emoționale. Această formă de terapie îmbină elemente terapeutice de tip EMDR și o gamă vastă de exerciții de qigong medical ce sunt împărțite pe 3 categorii: exerciții de bază, exerciții de nivel mediu și exerciții de nivel avansat.

A. Elementele terapeutice de tip EMDR reprezintă o formă avanzată de procesare și vindecare a traumelor emoționale, mult superioară tehnicilor terapeutice EMDR. Acestea în au originea în practicile de gigong medical taoist din China Antică și erau folosite cu succes de către medicii acelor vremuri.

B. Formele de qigong medical ce sunt utilizate în asociere cu elementele terapeutice de tip EMDR au o vechime de peste 1400 de ani și au fost folosite în vindecarea pacienților de o serie de medici celebri chinezi. Cu ajutorul lor vom „deschide” energetic toate meridianele energetice ale corpului uman pentru a declanșa un procep profund de vindecare a tuturor traumelor și dezechilibrelor emoționale prezente la nivelul corpului.

Prin îmbinarea acestor două forme terapeutice  (A și B) declanșăm un proces de vindecare extrem de profund și complet ce este capabil să ne echilibreze întreaga ființă (mental, emoțional, fizic, energetic), indiferent de natura și complexitatea traumelor și dezechilibrelor emoționale.

Important: Procesul terapeutic cuprinde până la 10 ședințe cu durata de aproximativ o oră, efectuate la o distanță de aproximativ 3 zile una de alta, ce sint realizate la cabinet și un program de terapie pe care pacientul îl urmează la domiciliu, după cu îndrumarea și sub supravegherea noastră, având la dispoziție o gamă largă de materiale video și audio.

De asemenea, în funcție de specificul problemelor, pacienților li se vor recomanda și cure și terapii naturiste ce vor susține și vor amplifica efectele formelor de terapie A și B.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numărul de telefon 0753937223 sau prin email mmmoisoiu@gmail.com

Lumina EMDR

Integrarea unor elemente asemănătoare protocolului EMDR în sistemul qigong Moisoiu Health Methods oferă, așa cum am menționat mai sus, un mod mai sistematic de procesare completă a bagajului emoțional toxic stocat în meridianele energetice ale corpului. Astfel, în ceea ce privește terapia utilizăm o abordare nouă: o combinație între elemente asemănătoare EMDR-ului și sistemul Moisoiu Health Methods de principii și practici de qigong medical. Noua noastră abordare nu necesită multe explicații în vederea pregătirii clientului. Spre deosebire de tehnica EMDR, conexiunile neconștientizate la problema tratată nu revin des în minte pe parcursul procesului, dar sunt abordate. În multe cazuri, acest aspect face ca experiența să fie mai puțin emoțională și mai potrivită pentru a fi efectuată ca autovindecare.

Nu toată lumea are amintiri vizuale legate de problema de tratat. Te poți concentra asupra amintirilor negative ce trebuie procesate în orice mod vrei, în loc să alegi o imagine specifică din memorie. Iar construirea convingerilor pozitive – necesare abordării problemei dacă reapare – pare să se petreacă automat.

Unele persoane, care nu au reușit să facă EMDR, folosesc cu succes tehnicile noastre, deoarece conține mai multe aspecte încorporate care le mențin calme pe parcurs. De obicei, nu obosești când efectuezi practicile noastre. Abordarea este suficient de simplă pentru ca, după o ședință sau două, majoritatea persoanelor să poată exersa singure ghidându-se după un rezumat scris.

Unele persoane simt că încărcătura din jurul problemei traumatice alese este eliminată chiar după primele două ședințe de terapie.

Forma de terapie ce integrează elemente asemănătoare EMDR-ului și tehnici de qigong medical vine cu soluții concrete pentru vindecarea părților negative ale vieții (divorț, decepții, decese, boli, instabilitate financiară, depresie, anxietate, atacuri de panică, fobii, probleme în cuplu, probleme de comunicare verbală și nonverbală, dezechilibre la nivel individual și în cuplu etc.). Aceste părți le putem accepta, transforma și utiliza ca să creăm energie nouă și sănătoasă pentru noi înșine. Putem primi în viața noastră energiile mai dense și mai întunecate și le putem modifica printr-un procedeu similar transformării cărbunelui în diamant.

Menționăm faptul că, la ora actuală, suntem singurii pe piața din România ce oferi această formă de terapie!

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest