LIMBAJUL NONVERBAL LA NAOMI CAMPBELL (I)

LIMBAJUL NONVERBAL LA NAOMI CAMPBELL (I)

LIMBAJUL NONVERBAL LA NAOMI CAMPBELL

 

Expresia facială la NAOMI CAMPBELL ne indică o femeie plină de personalitate, temperament şi forţă interioară! Se sesizează în fotografia de mai sus şi un oarecare aer de superioritate…”Îmi cunosc foarte bine valoarea şi am un uşor dispreţ pentru cele care cred că se pot compara cu mine! Eu deţin supremaţia!” şi “Dacă îmi stai în cale…te dau la o parte!

 

În această fotografie NAOMI pune iarăşi în evidenţă un aer de superioritate …”E o distanţă mare între voi şi mine! Uitaţi-vă unde am ajuns EU şi unde sunteţi voi Sunt mândră de mine!” şi o atitudine de “pisică şireată” şi versată!

 

Probabil că timpul petrecut în închisoare a bulversat-o puţin emoţional pe top modelul NAOMI CAMPBELL! Din acest motiv EA simte nevoia să ne transmită…”NU au reuşit să mă doboare! Merg din nou cu capul sus pentru ştiu cine sunt şi ce pot! Sunt mândră de mine! Am suferit mult dar nu vreau să vă arăt asta!

 

Concluzie:

De obicei acest complex de atitudini interioare îl manifestă persoanele care nu au asimilat armonios urcuşul de la condiţia socială iniţială şi cea prezentă, mai mult…celebritatea le-a exacerbat anumite predispoziţii interioare şi trăsături de personalitate!

NAOMI CAMPBELL …o femeie puternică cu o atitudine sfidătoare şi arogantă,…plus frumuseţe, rafinament, mândrie şi superioritate!

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
MIHAI MARIUS MOISOIU
Tel:0753937223
Mail:training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest