LIMBAJUL NONVERBAL LA VLADIMIR PUTIN (III)

LIMBAJUL NONVERBAL LA VLADIMIR PUTIN (III)

LIMBAJUL NONVERBAL LA VLADIMIR PUTIN (III)
DESCOPERĂ ACUM SEMNELE NONVERBALE DE ASCULTARE ŞI PERCEPŢIE!

Ce analizăm:

1C! poziţia umărului drept;

Umărul drept este uşor ridicat şi pozişionat spre interlocutor asemeni unei mişcări de blocare a unei lovituri, de filtrare a unor informaţii ce vin spre EL. Această ridicare a umărului o putem interpreta şi ca o formă de manifestare a scepticismului faţă de subiectul discutat, de mesajele pe care le primeşte. VLADIMIR PUTIN ascultă ceea ce se discută, însă este pregătit să acţioneze aşa cum a stabilit probabil înainte de această întâlnire. Nu a venit aici crezând că ceva sau cineva îi poate schimba parerea asupra conjuncturii despre care se discută!

A venit mai mult pentru a transmite anumite mesaje de forţă şi a considerat această întâlnire o oportunitate în acest sens!

2C! poziţia gâtului şi a capului;

Zona gâtului şi a capului este relaxată şi ea întreţine în plan subconştient această atitudine de scepticism şi uşoară ironie faţă de opiniile şi acţiunile celor care fac front comun împotriva LUI.

3C! poziţia palmei şi a antebraţului stâng;

Sesizăm deschiderea spre exterior a palmei şi a antebraţului stâng. Parcă VLADIMIR PUTIN ar dori să poată să capteze mai bine informaţiile pe care le aude şi astfel în plan subconştient simte nevoia să mărească suprafaţa de captare a urechii stângi şi abordează această postură. De asemenea, această poziţie a mâinii ne arată că în acest moment VLADIMIR PUTINuna spune şi alta face“. A venit aici doar să lanseze anumite mesaje dure şi să urmărească atent reacţiile ce pot să apară, anumite atitudini…orice l-ar face să “ia mai bine pulsul situaţiei“. Un joc mascat de intimidare a adversarului de culegere de informaţii.

4C! poziţia umărului stâng;

Această coborâre de nivel al umărului stâng realizată simultan cu ridicarea a umărului şi a braţului drept ne arată că doreşte în plan subconştient o distanţare faţă de discuţie pentru a analiza reacţiile şi vorbele celor din faţa LUI.

5C! particularităţi ale colţului drept al gurii;

Sesizăm o micro contracţie a colţului drept al gurii şi o ridicare uşoară de nivel de parcă VLADIMIR PUTIN ar vrea să spună…”Ce mici sunteţi şi ce mari vă credeţi! O să faceţi cum vreau EU!”. EL transmite prin această microcontracţie o notă de dispreţ şi de superioritate!

6C! particularităţi ale ochiului drept;

Aceeaşi microcontracţie o putem sesiza şi în zona colţului ochiului stâng! De asemenea, observăm o deschidere mărită a ochiului drept ceea ce ne face să înţelegem că VLADIMIR PUTIN are activată preponderent emisfera stângă a creierului şi că procesează şi analizează informaţiile primite, reacţiile la vorbele LUI.

Concluzie:

VLADIMIR PUTIN este ironic, dispreţuitor faţă de subiect şi advresari însă, ascultă cu atenţie orice informaţie, analizează orice reacţie şi gest! Vrea ca toţi să stie că EL este cel puternic şi că ceilalţi vor face jocul lui într-un fel sau altul, dar în acelaşi timp este foarte atent la orice ar vedea şi ar auzi ca reacţie la EL şi atitudinea LUI.

 

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest