PROGRAMARE PENTRU SUCCES
Empty asphalt road towards the big cloud and signs symbolizing success and safety

PROGRAMARE PENTRU SUCCES

Este o metodă prin care orice obiectiv poate fi atins mult mai uşor şi mai rapid, fără un efort excepţional. Programarea  resurselor latente funcţionează eficient  în ameliorarea şi îmbunătăţirea relaţiilor interumane (familie, şefi, colegi, clienţi, prieteni, etc), ameliorarea sănătăţii. De asemeni, prin această metodă se pot îmbunătăţi performanţele fizice şi intelectuale; se pot rezolva o serie de probleme ca: stresul, depresia, iritarea, anxietatea, etc. Obiectivele profesionale şi financiare au fost atinse mult mai uşor după ce s-a folosit această metodă. Cei care au aplicat procedeul au afirmat că trăiau senzaţia că întreg universul conspira cumva la realizarea dorinţei lor, indiferent care era aceasta. Metoda valorifică resursele pe care le avem la nivel latent fiecare dintre noi. Studiile ulterioare au confirmat corelaţia între structura câmpului energetic şi starea de sănătate, evenimentele şi situaţiile pe care le trăim, succesul pe care îl avem sau nu în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.

De asemenea s-a demonstrat legatura dintre structura câmpului energetic şi gânduri, emoţii şi comportamente, adânc sedimentate în sufletul nostru, pe care de puţine ori le putem conştientiza. Practic, aceste studii au arătat că tot ce trăim depinde în proporţie de 93% de mecanismele latente şi doar în proporţie de 7% de deciziile şi acţiunile noastre conştiente. Zicale ca: „ban la ban trage” şi „la omul sărac nici boii nu trag” sintetizează excelent felul în care resursele energetice acţionează după programele inconştiente şi în felul acesta determină întreaga viaţă. Daca în minte este sedimentată teama, îndoiala, gândul de sărăcie, de boală, de eşec, etc, acestea se vor împlini mereu. Pentru ca viaţa noastră să se schimbe trebuie să rescriem scenariile la nivel inconştient care determină structura energetică. Schimbând structura energetică, schimbăm starea de sănătate, felul în care reacţonează ceilalţi faţă de noi, sporim succesul profesional şi financiar. Ceea mai simplă metodă de a rescrie aceste scenarii este prin repetiţia constantă, o perioadă de timp a unui mesaj verbal şi vizual, special elaborat. Mesajele verbale şi vizuale de reprogramare a resurselor latente se elaborează printr-o analiză atentă a scenariilor existente la nivel inconştient. În acest scop se folosesc o serie de metode ca: analiza viselor, analiza proiecţiilor, teste, etc. Nu se poate schimba nimic dacă nu este cunoscută structura actuală; şi fiecare individ este unic prin experienţele, gândurile şi emoţiile sale.

Mesajele elaborate intuitiv funcţionează destul de rar. De cele mai multe, ori s-au constatat o sumedenie de efecte negative, fie prin înrăutăţirea situaţiei fie prin apariţia unor noi probleme. Efortul investit în acestă metodă constă în repetiţia şi expunerea constantă la un mesaj vizual şi verbal, cu respectarea unor instrucţiuni specifice, timp de câteva minute zilnic. În rest, subconştientul îşi face singur treaba şi rescrie programele fără ca noi să mai dirijăm în mod voluntar acest lucru. Rezultatele metodei apar destul de rapid. În medie, intervalul de inducţie şi sedimentare este cuprins între 30 şi 45 de zile, mult mai rapid decât alte procedee. În succesul deplin al metodei, o importanţă majoră o au încrederea şi mobilizarea. Cu cât se amână mai mult decizia de a aplica procedeul, cu atât există o programare implicită, la nivel inconştient către eşec, iar rezultatele apar mai greu.

 

 

Psiholog Mihai Marius Moisoiu

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Site: www.mihaimoisoiu.ro

 

 

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest