LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU DAVID ŞI  VICTORIA BECKHAM – PSIHOLOG SUCEAVA, BRAȘOV, FĂLTICENI

LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU DAVID ŞI VICTORIA BECKHAM – PSIHOLOG SUCEAVA, BRAȘOV, FĂLTICENI

Ce analizăm:

1! poziţia picioarelor la EL;

Poziţia picioarelor LUI, orientarea tălpilor în raport cu EA, ne arată ce EL ar vrea să plece de acolo, că abia aşteaptă să se termine această şedinţă foto sau acest moment în doi;

2! poziţia picioarelor la EA;

Poziţia picioarelor EI ne vorbeşte despre faptul că trăieşte un moment în care a uitat că trebuie să pozeze în imaginea unui cuplu fericit şi caută să se pună în evidenţă pe EA…ca şi când ar participa la o prezentare de modă! Vrea să placă, vrea să nuanţeze tot ceea ce are şi e conştientă că are!

3! poziţia braţului şi a palmei drepte la EL;

Braţul LUI drept este tensionat iar palma este într-o postură rigidă…am putea spune că EA, conjunctura în care se află…toate îl tensionează. În acest moment, rolul de soţ fericit într-o familie perfectă e puţin compromis!

4! poziţia braţului şi a palmei stângi la EA;

Prin palma EI dreaptă ce e poziţionată pe umărul LUI stâng, EA vrea să arate că “achiziţia îi aparţine” şi că se poate”sprijini” pe EL ca bărbat. Întâlnim de multe ori această poziţie a mâinii la “baieţii de cartier” care îşi scot “fata” la plimbare!

PSIHOLOG SUCEAVA, BRAȘOV, FĂLTICENI

Din păcate dorinţa ei este puţin defazată deoarece sunt probleme în cuplul lor. Se vede că s-au cam adunat şi El nu prea se mai are pentru EA aceleaşi trăiri ca la început. Prezenţa EI îl stresează şi îl tensionează!

5! palma LUI stângă poziţionată în buzunar;

Palma LUI stângă poziţionată în buzunar ne transmite ca şi la nivel intim lucrurile nu mai stau aşa cum ar trebui să fie într-un cuplu fericit şi iubitor.

PSIHOLOG SUCEAVA, BRAȘOV, FĂLTICENI

6! poziţia spatelui şi a gâtului la EA;

Prin poziţia spatelui şi a gâtuli EA încearcă să creeze o senzaţie de “complicitate” de intimitate în care sunt doar EI doi. Ar reuşi poate dacă nu ar fi bariera pe care o impune EL inconştient!

 7! poziţia palmei EI drepte;

Palma EI dreaptă ne transmite nevoia EI de a “a ieşi în faţă“, de a ieşi în evidenţă.

8! poziţia capului la EL;

Poziţia capului LUI este uşor rigidă şi în conexiune cu mâna dreaptă.

9! poziţia capului la EA;

Poziţia capului şi a gâtului EI transmite “E bărbatul MEU şi EU sunt şefa aici! “. Poziţia capului şi a gâtului întăreşte ceea ce transmite mâna EI dreaptă! Adică …”EL e în posesia mea!

Concluzie:

Un cuplu în care pasiunea, iubirea şi armonia ar putea reveni dacă EA ar fi mai puţin posesivă şi dominantă şi ar reuşi să îi permită mai des să se simtă …barbat!

Un cuplu cu şanse de a se “vindeca” dacă EL ar deveni mai tolerant şi mai iertător!

 

CABINET PSIHOLOGIE SUCEAVA, BRAȘOV, FĂLTICENI
PSIHOLOG SUCEAVA, BRAȘOV, FĂLTICENI

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: mmmoisoiu@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest