LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU JASON STATHAM ŞI ROSIE HUNTINGTON WHITELEY

LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU JASON STATHAM ŞI ROSIE HUNTINGTON WHITELEY

Ce analizăm:

1! postura picioarelor LUI;

Un barbat “pe picioarele LUI“, orientat spre prioritaţile LUI, conştient de valoarea şi de masculinitatea LUI …sau cel puţin aşa vrea să pară! Unghiul dintre tălpi arată deschidere, dezinhibare, siguranţă de sine, o manifestare a puterii masculine. “Sunt un mascul autentic şi sunt conştient de asta, chiar dacă împrăştii o undă permanentă de modestie!

2! postura picioarelor EI;

EA este “luată” la pieptul LUI. EL îi ia echilibrul, o rupe de EL şi o aduce la pieptul LUI…în lateral. La EL apare doar o mică deplasare a trunchiului spre dreapta pentru a o prinde mai bine cu mâna dreaptă! De ce o aduce pe EA la piept din lateral? Pentru că El se consideră actorul principal. EA…poate că există doar ca să îi puna în evidenţă masculinitatea şi ca să arate că..pe o aşa frumuseţe o poate manevra cum vrea!

3! poziţia mâinii EI drepte;

EA îşi lasă mâna dreaptă să cadă în jos pentru a transmite inconştient să îi aparţine şi că se abandonează! Şi EA speră să se pună în evidenţă prin EL…pe care îl percepe “bine cotat“!

4! poziţia mâinii LUI stângi;

Poziţia mâinii LUI stângi, palma băgată în buzunar, imobilitatea umărului transmit că e prea important pentru a se roti cu trunchiul spre EA, pentru a transmite un plus de afectivitate introducând în acţiune şi mâna LUI stângă! Poate că aici putem interpreta şi că în viaţa LUI nu e pe picior de egalitate cu EL.

5! poziţia mâinii EI stângi;

Palma EI stângă poziţionată pe umărul LUI stâng ne transmite că EA doreşte inconştient să sublinieze faptul că e a LUI…că îi poate aparţine în funcţie de dorinţa LUI. Ne arată EA nu îi refuză ceea ce El doreşte şi că e conştientă de valoarea lui ca bărbat!

6! poziţia mâinii LUI drepte;

Palma LUI dreaptă ce îi prinde talia ne transmite că a adus-o la piept pentru ca toţi să vadă ce poate ca bărbat şi că îi aparţine…şi în ce grad îi aparţine! E oarecum mândru că o manevrează cum vrea şi asta îi stimulează orgoliul masculin!

7! postura EI generală şi poziţia capului;

EA e luată din echilibrul EI personal şi acceptă asta cu plăcere, vrea ca toţi să vadă că e “femeia LUI“. Este arcuită spre el, pentru că a venit în întâmpinarea mişcării lui de aducere a EI la piept, a dorinţelor LUI!

8! postura LUI generală şi poziţia capului;

Un macho modest şi care emană o oarecare “discreţie” a manifestărilor comportamentale. O postură plină de putere masculină de care e conştient şi pe care a adoptat-o cu plăcere!

Cu referire la 7! si 8! putem sesiza si o manifestare a unei  afectivitati rafinate si discrete la cei doi! Inima lor bate in acelasi ritm in aceasta ipostaza! 

9! zona de contact realizată la nivel abdominal;

EA îţi menţine ambele tălpi uşor în spatele punctului de proiecţie a centrului EI de greutate şi îşi arcuieşte abdomenul pe EL penteu a transmite că EL e al EI în plan intim şi de asemenea, că EA îi aparţine!

Concluzie:

EL –  un mascul care ne arată ce poate şi e mândru de asta!

EA – o personalitate definită aici prin EL. “Femeia LUI!“…pentru EL şi pentru ca toţi să vadă!

Si …o poveste de iubire!

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest