LIMBAJUL NONVERBAL LA DONALD TRUMP – PROBLEME PSIHICE SAU ABILITĂŢI ÎN COMUNICARE

LIMBAJUL NONVERBAL LA DONALD TRUMP – PROBLEME PSIHICE SAU ABILITĂŢI ÎN COMUNICARE

LIMBAJUL NONVERBAL LA DONALD TRUMP – PROBLEME PSIHICE SAU ABILITĂŢI ÎN COMUNICARE

Unii specialişti consideră că DONALD TRUMP este un individ ce prezintă mai mult sau mai puţin simptome ale unor dereglări psihice!

DONALD TRUMP stăpâneşte bine tehnicile de manipulare din domeniul limbajului nonverbal şi programării neurolingvistice!

În cadrul diverselor întruniri cu caracter politic şi nu numai, EL obişnuieşte să îşi deplaseze deversele obiecte ce sunt poziţionate pe masă în faţa LUI.

DONALD TRUMP consideră masa de discuţii şi de negocieri asemenea unui “teren de luptă” şi îşi desfăşoară obiectele personale pe o arie cât mai mare pentru a impune respect şi a induce în plan subconştient faptul că…”EU sunt şeful aici! EU conduc ;edinţa! EU domin negocierile şi discuţiile!

Din punct de vedere nonverbal este foarte important ca suprafaţa de masă pe care o ocupă cineva să fie cât mai mare, în detrimentul celorlalţi participanţi!

  Porţiunea de masă ocupată trebuie delimitată şi încărcată cu obiecte personale (pahar, geantă, borsetă, carnet de notiţe, pix, stilou etc.) în aşa fel încât negociatorul să fie şi la acest capitol superior adversarilor săi!

În imaginile prezentate mai sus, DONALD TRUMP “îşi face locla masa discuţiilor! EL mută paharul persoanei de lângă EL deoarece consideră cu teritoriul îi este invadat şi pe al LUI îl împinge spre mijlocul mesei!

Concluzie:

DONALD TRUMP a făcut performanţă în afaceri şi în politică, ŞI pentru că este bine instruit în tehnicile de manipulare!

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest