LIMBAJUL NONVERBAL LA ION ŢIRIAC (I)

LIMBAJUL NONVERBAL LA ION ŢIRIAC (I)

LIMBAJUL NONVERBAL LA ION ŢIRIAC – SUNT UN OM LA CARE SE AJUNGE GREU ATUNCI CÂND VREI SĂ OBŢII CEVA!

Priviţi poziţia picioarelor!  Coapsa stângă este suprapusă peste cea dreaptă şi ne indică faptul că ION ŢIRIAC nu este interesant de o posibilă deschidere în comunicare! Mulţi oameni importanţi care sunt asaltaţi de solicitări şi cerinţe abordează această postură!

În plan subconştient sunt suprasaturaţi de ceea ce se cere de la ei! Vorbim aici de o formă de protecţie!

În cazul lui ION ŢIRIAC este vorba şi de abordare a unei posturi specifice persoanelor publice importante, selective, discrete!

Vă las să mă vedeţi din când în când…dar să ştiţi că puţini pot să ajungă la mine! Cercul meu este restrâns şi selectiv!

În această a doua fotografie ION ŢIRIAC ne transmite de asemenea că nu este interesat de interacţiune (coapsa dreaptă este suprapusă peste cea stângă), dar că din universul LUI… analizează cu atenţie tot ceea ce se întâmplă şi se discută!

Concluzie:

Dacă un partener de afaceri vrea să îi propună lui ION ŢIRIAC o colaborare, parteneriat sau investiţie este necesar să îl determine să se deschidă în comunicare la nivel nonverbal mai ales la nivelul picioarelor.

ION ŢIRIAC are o predispoziţie psihică spre a refuza, spre a fi bănuitor şi critic în negocieri!

Din acest motiv este indicat ca orice propunere de afaceri lansată în cadrul negocierilor să fie făcută cu prudenţă şi doar atunci când limbajul LUI nonverbal ne arată o deschidere reală la nivel de comunicare!

Altfel …poţi risca să fii ascultat cu politeţe şi…refuzat tot cu politeţe!

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0953937223

Mail: training.reality@gmail.com

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest