LIMBAJUL NONVERBAL LA VLADIMIR PUTIN ŞI NAOMI CAMPBELL

LIMBAJUL NONVERBAL LA VLADIMIR PUTIN ŞI NAOMI CAMPBELL

LIMBAJUL NONVERBAL LA VLADIMIR PUTIN ŞI NAOMI CAMPBELL

Un VLADIMIR PUTIN conştient de importanţa statutului său şi de puterea pe care o deţine! EL este sensibil la prezenţa feminină atrăgătoare din faţa LUI! 

NAOMI CAMPBELL dispusă să îl “perie” şi să îl linguşească pe liderul rus!

Prin poziţia pe care o adoptă palmele lui, VLADIMIR PUTIN ne transmite …”Sunt mereu stăpân pe situaţie! Sunt un lider care deţine controlul şi orice îmi propun reuşesc!

În fotografia mai sus liderul rus accesează informaţii kinestezice legate de un moment când acesta a deţinut controlul şi a avut un comportament de care este mândru şi care consideră că îl reprezintă ca mascul! (privirea orientată spre dreapta jos).

NAOMI CAMPBELL…”Dragule, te ascult! Eşti deosebit! Eu ştiu asta, te apreciez şi sunt atentă la tine!”

VLADIMIR PUTIN…”Sunt un bărbat normal! Nu am nimic special faţă de alţii!

NAOMI CAMPBELL…”Dragule, ştiu că îţi place să o faci pe modestul! Eu îţi arăt că sunt conştientă de valoarea ta! Vreau să simţi că sunt o “pisică” care apreciază “leul” din faţa ei!

NAOMI CAMPBELL…”Dragule, mai ai puţin şi îmi mănânci din palmă!

VLADIMIR PUTIN începe să devinămanevrabil“! Limbajul LUI nonverbal este bine oglindit de către NAOMI! Prin acest proces bine realizat, EA reuşeşte să îl facă să abandoneze o pentru câteva secunde rolul de “mascul ce nu este  impresionat de femeia din faţa LUI!”

În acest sens este indicat să sesizăm înclinarea oblică a capului la cei doi! Ni se transmite că VLADIMIR a “coborât de pe tron” şi comunicarea începe să se desfăşoare şi în plan afectiv!

Totuşi, EL îşi menţine o doză de scepticism şi de reţinere…”Am mai văzut eu tipe ca tine!

Concluzie:

Un VLADIMIR PUTIN ce doreşte să vorbească de pe un piedestal cu “prinţesa” din faţa LUI, care ar trebui să fie impresionată şi venereze puterea şi forţa masculină ce o emană!

O NAOMI CAMPBELL care ştie să spună “Da dragule! Esti orice vrei tu să fii!pentru ca mergând pe firul acestei slăbiciuni masculine, să obţină un control asupra LUI prin puterea EI de atracţie feminină!

 

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

MIHAI MARIUS MOISOIU

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

 

Close Menu
RSS
Follow by Email
Pinterest